top of page

Profile

Join date: Sep 30, 2022

About

U kunt een waterfilter installeren door een speciale kraan te installeren. U moet er echter voor zorgen dat de gootsteen een gat heeft voor de kraan, dus markeer de plek waar deze zal komen. Installeer vervolgens de filterkraan bovenop de gootsteen en draai deze vast met een moer en een ring.


Te overwegen factoren bij het kopen van een nieuw filter


Let bij het kopen van een nieuw filter op de levensduur van het filter. Dit staat normaal gesproken vermeld op de productinformatie of op de website van de fabrikant. Na een bepaalde tijd begint de efficiëntie van het filter af te nemen. Let ook op de door de fabrikant aanbevolen cartridgevervangingen. Sommige filters moeten mogelijk vaker worden vervangen dan andere, afhankelijk van hoeveel water u gebruikt.


Sommige kraanwaterfilters worden geleverd met ingebouwde remineralisatiefilters. Hoewel deze niet essentieel zijn, voegen ze mineralen in gezonde hoeveelheden toe aan het water, waardoor de smaak en alkaliteit verbetert. Sommige doen dit automatisch, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ze opnieuw moet installeren als u ze wilt opschonen.


Het kopen van een waterfilter voor een gootsteenkraan is een geweldige manier om uw waterkwaliteit te verbeteren. Hoewel er federale richtlijnen zijn die het aantal verontreinigingen dat in het water kan komen, beperken, hebben veel steden nog steeds moeite om de inwoners van schoon water te voorzien. In deze gevallen voldoen de waterbehandelingsmethoden mogelijk niet aan de norm die nodig is om de gezondheid te beschermen. Grotere problemen kunnen vervuilde bronnen en defecte leidingsystemen zijn. Een waterfilter voor een keukenkraan kan een gemakkelijke en betaalbare oplossing zijn voor deze problemen.


Installatieproces voor kraanwaterfilter

Als u ervoor kiest om een ​​kraanwaterfilter te installeren, zorg er dan voor dat u eerst de koudwatertoevoer afsluit. Dit helpt lekkages te voorkomen. Sluit het filter aan op de kraanpijp met behulp van de juiste adapter. U moet dan het water van de kraan overschakelen naar het filter. Dit proces zal helpen om meer dan 70 verontreinigingen uit te filteren.


Volg de instructies

De installatie van een Nivito kraanwaterfilter is eenvoudig en de meeste units hebben iets meer dan twee minuten nodig. Het is echter belangrijk op te merken dat u de filtermedia regelmatig moet vervangen. Over het algemeen moet u het filter na zes maanden tot twee jaar vervangen, maar als u het minder vaak doet of een hoog verontreinigingsniveau in uw water heeft, moet u het mogelijk eerder vervangen. Als u niet zeker weet hoe u het filter moet vervangen, kunt u de instructies van de fabrikant volgen. Het vervangen van de cartridge duurt slechts ongeveer twee minuten en er is weinig professionele hulp nodig.


Als u niet zeker weet welk filter u moet kopen, kunt u op zoek gaan naar een NSF-gecertificeerd product. Een NSF-gecertificeerd filter heeft strenge testvereisten doorstaan. Het verwijdert schadelijke chemicaliën en zware metalen. Het verbetert ook de pH-waarde en het mineraalgehalte van water. Het helpt ook om geur en smaak te verminderen.

marci6obowren

More actions
bottom of page